EJM-läger, motionslopp och sista skolveckan

Jag hade en riktigt trevlig och rolig helg ihop med juniorlandslagsgänget här i Göteborg. Det var deras första gemensamma läger inför sommarens mästerskap och jag var med och höll i landuppvärmningar och gav massage. Jag hade också äran att få se simmarna in action, både i vattnet och i gemensamma aktiviteter utanför bassängen och det var glädjande att se att de inte bara är duktiga simmare utan ett riktigt gott gäng dessutom. Det blev även lite tid för mig att träna själv och så fick jag möjlighet att coacha idrottspsykologen lite i gymmet också. Mycket roligt och förmodligen bra träning för både honom och mig 🙂

Helgens träningspass plus de 16 massagerna som jag utförde gjorde dock att jag kände mig aningens sliten när det var dags att springa Blodomloppet på måndagen. Det blev ingen höjdartid på milen, men det var skönt att slå sig ner på en filt i slottsskogen och mumsa i sig innehållet ur våra fikakassar efteråt.

Jag är inne på sista skolveckan nu, terminens sista tenta är på lördag. Det ska verkligen bli skönt med sommarlov och även om jag ska jobba nästan hela sommaren blir det åtminstone ett avbrott från skolbänken och jag ser fram emot att skaffa mig lite nya erfarenheter. Sommaren på Vilhelmsro rehab i Jönköping blir mitt livs första sommarjobb och det ska bli riktigt kul!

Ha en bra vecka!
600bb1706simning.jpg
I brist på något nytt lägger jag upp den här bilden som alltid ger mig lite positiv energi. Tagen ca en vecka innan min första start i London 2012.

1 kommentar till “EJM-läger, motionslopp och sista skolveckan
 • lördag 12 juli 2014 kl. 03.48
  Permalink

  It’s really a nice and useful piece of info. I
  am happy that you just shared this useful info with us. Please keep us up to date like this.
  Thanks for sharing.

  svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *