Sommarlov!

Lördagen den 7 juni kl 14:50 checkade jag ut. Terminens tionde tenta var skriven och det var dags att fira in sommarlovet med några fina vänner. Förutom att jag hade en väldigt trevlig eftermiddag och kväll, kändes det oerhört skönt att uppehåll från plugget, lite ledighet och sommarjobb väntade.

Sedan dess har jag hunnit med en veckas semester i Piteå, där jag hälsade på min farmor och lite andra släktingar och vänner. Nu är jag tillbaka i södra Svergie, närmare bestämt i Jönköping, och har jobbat första arbetspasset på Vilhelmsro Rehab. Det kommer bli många fler sådana jobbdagar och det ser jag fram emot!

I övrigt har jag också junior-EM med simmarna att se fram emot. Det ska bli grymt kul. Dels för att jag själv tyckte att den tävlingen var bland det bästa man kunde göra som juniorsimmare, men också för att det är ett gott gäng jag får åka med.

Enda nackdelen med den här sommaren är att jag inte kommer spendera så mycket tid i Göteborg. Det hade varit trevligt att uppleva Göteborg lite mer i sommartider när man inte har fullt upp med plugg. Och så hade det ju varit lättare att hålla liv i träningen med mina goa simkunder. Men det kommer fler chanser till det hoppas jag.

Nu måste jag kila iväg och hämta upp Danne som dimper ner på resecentrum i Jönköping snart.

Ha en fin sommar hörni!

Kram på er

Några bilder från veckan i Norrbotten:

IMG_0610 20140613_132919 (1)IMG_0685

IMG_0762 IMG_0776

 

1 kommentar till “Sommarlov!
  • lördag 21 juni 2014 kl. 21.33
    Permalink

    Gott att du trivs med tillvaron på sommarlovet! Jag och Göteborg saknar dig!

    svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *