Skärpning Martina!

Ja, skärpning Martina, det är faktiskt inte sommarlov längre och det är för längesedan hög tid att återuppta bloggandet. Eftersom det var så länge sedan jag skrev tänkte jag börja med en snabb tillbakablick på vad som hänt den senaste tiden.

Sommaren 2014 flög förbi i ett rasande tempo. Jag jobbade en hel del på Vilhelmsro Rehab i Jönköping där jag lärde mig massor och träffade mycket goa patienter och kollegor. Jag var också på junior-EM med simmarna och masserade starka simmarmuskler dagarna långa och det var så fantastiskt roligt att få vara en del av det teamet. Utöver jobb blev det också en rätt vilsam och enkel sommar med mycket sol, bad, god mat och dryck och trevligt sällskap så fort det gavs tid till det.

EJM-simmarna
Landslagstruppen: goa simmare, några dagar innan tävlingarna startade i Holland.
EJM_massage2
Sverigehörnan intill avsimmet under tävlingsdagarna. Varm arbetsplats för massören, skönt häng för simmarna.

I slutet av augusti drog skolan och fjärde terminen på fysioterapeututbildningen igång. Nu har halva terminen avverkats och däribland en fem veckor lång praktikperiod på en neurologisk rehabavdelning i Borås. Veckorna i Borås var oerhört lärorika och trevliga och jag känner att det absolut är en arbetsplats som jag skulle kunna tänka mig i framtiden. Lite skönt är det dock att vara tillbaka i vanliga rutiner hemma i Göteborg med lite mer sömn, lite mer träning och betydligt mindre bussåkande.

Under hösten har jag också hunnit med en liten semester i Positano, ett mycket mysigt ställe i södra Italien där min morfar är född och uppvuxen. Jag och Danne var där i september och kom hem solbrända, välgödda och nyförlovade. Mycket trevligt!
träning2

Den dagliga semesterträningen genomfördes med schysst utsikt
Vattendjur
Dagarna i Positano spenderades oftast i eller strax intill Medelhavet

Det där var några valda delar av vad som har hänt sedan sist jag skrev. Jag hoppas att ni också har haft en skön sommar och höst och att vi hörs här framöver nu när jag ska börja uppdatera regelbundet igen. Kram på er!

4 kommentarer till “Skärpning Martina!
 • tisdag 4 november 2014 kl. 18.47
  Permalink

  Vad kul med förlovning, grattis till er! 🙂 kram

  svara
  • onsdag 5 november 2014 kl. 12.46
   Permalink

   Tack Jennie!

   svara
 • onsdag 5 november 2014 kl. 18.17
  Permalink

  Åh, grattis till förlovningen! Låter som du har haft en ganska bra sommar. 🙂

  svara
 • onsdag 5 november 2014 kl. 21.11
  Permalink

  Grattis Martina kul att höra från dig igen. Kanske du kommer till SM?

  svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *