Vardagslyx och mental återhämtning

Efter några tuffa veckor på praktiken med långa arbetsdagar och många timmars bussåkande varje dag är det skönt att vi nu har ett par lite lugnare veckor i skolan innan det blir tuffa tag igen nästa vecka. Det är inte bara i träningens värld som det är nyttigt att periodisera och variera volym och intensitet, även huvudet mår bra av det. Att hinna reflektera, fundera, koppla av, umgås, hämta andan och ladda om känns viktigt för att kunna prestera och faktiskt helt nödvändigt för att må bra under tiden. Så nu passar jag på att njuta av att inte ha fullspäckat schema varje dag i skolan och att få tid till att träna, slappa och mysa – allt med trevligt sällskap!

KettlebellroddarTräning med Moa är vardagslyx! Ovan: stående rodd med kettlebells. Nedan: kinesisk planka – en riktig tuffing för ländrygg, baksida lår och rumpa!

Kinesisk planka

VåffelkalasPost-tränings-mys tillika våffelkalas hemma hos Helena. Kan det bli bättre?

 Trevlig måndagseftermiddag på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *