Första advent

Advent
Jag har haft en riktigt lugn och skön vilar- och fixarhelg på hemmaplan. Bakat lussebullar, städat, julpyntat och myst. Idag tittade solen fram några timmar vilket gjorde att jag fick chans att ta den härligaste joggingrundan på länge: 8 km njutning kring området runt Delsjön där isen delvis hade lagt sig, riktigt fint! Och skönt att den stukade foten inte sa ifrån, imorgon tror jag bestämt att jag är redo att återgå till vanliga träningsrutiner och starta igång veckan med ett boxningspass.

Alldeles nyss trillade ett roligt mail in: lite planeringsdetaljer inför träningsläger med juniorlandslaget på Fuerteventura som jag ska åka på januari. Det ska bli riktigt skoj! Där kommer jag bland annat göra återtester på simmarna som jag screenade i oktober (läs mer om det här) samt hålla i en del landträning. Sedan behöver jag väl knappast nämna att det ska bli skönt att få komma iväg till solen och värmen en vecka. Jag längtar!

Men först laddar jag för några intensiva skolveckor hemma i Sverige och såklart en riktigt mysig julmånad. Glad första advent på er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *