Slutspurt mot sista tentan

Höstterminen 2014 börjar lida mot sitt slut och jag är mitt uppe i tentapluggandet. På lördag ska sista tentan skrivas och sedan är det inte många skoluppgifter kvar i år. Hur intressant den här sista kursen än har varit (den har faktiskt varit en av de bästa hittills) så ska det bli skönt med lite paus. Jag tycker egentligen att det är ganska mysigt med december och allt som hör julen till, men de senaste veckorna har jag känt att det här förbaskade mörkret, regnet och blåsten har tärt lite på mig.  Jag är trött på att cykla i motvind när det regnar, trött på att det kolsvart ute och jag är trött på att vara trött. Men det är jag väl inte direkt ensam om 😉

Löpbandstrio

Något som dock hjälper till att hålla humöret uppe i decembermörkret är de här fina tjejerna. Bilden ovan är från efter ett pass på löpbandet. Inte min favorit direkt, men med Moa och Helena vid sin sida kan man hitta krafter som man inte visste att man hade och känna sig både nöjd och glad efteråt. Tack för det hörni!

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *